Zakelijke vergader setting voor online vergadering in eigen platform

MAAK HET BEHEREN VAN UW VASTGOED EENVOUDIGER MET EEN ONLINE ALV

De ALV moet elk jaar georganiseerd worden, of u nu een grote, middelgrote of juist kleine VvE bent. Maar hoe krijgt u al die leden veilig bij elkaar om ze te informeren en te stemmen over bijvoorbeeld een renovatie, nieuwe schoonmaakploeg of een wisseling in het bestuur?

Het antwoord is simpel: Met Online-ALV!

Zakelijke vergader setting voor online vergadering in eigen platform

DE BESTE ONLINE VERGADEROPLOSSING VOOR UW VERENIGING VAN EIGENAREN

Ons platform biedt voor alle Vereniging van Eigenaren (VvE) de functies om de VvE veilig, eenvoudig en juridisch geldig te organiseren.  Deelnemers van uw VvE uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies. Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld. Dit scheelt ook administratief veel werk en maakt de secretaris van uw Vereniging van Eigenaren gelukkig. Aan een online ALV doen gemiddeld zes keer meer leden mee dan aan een traditionele fysieke ALV. Zeker voor uw oudere leden, of wanneer u meer vastgoed beheert, is reizen naar een vergaderlocatie van de VvE vaak een reden om de vergadering over te slaan. Ziet u het als een uitdaging om al uw leden betrokken en online te krijgen via het vergaderplatform? Onze supportafdeling staat vanaf het basis abonnement met support voor u en ook voor alle leden van uw Vereniging van Eigenaren klaar!

Wij laten u graag de voordelen nog een keer zien van het platform. Bekijkt u nog eens rustig welk abonnement bij u past.

ZIJ GINGEN U VOOR:

STEMGEWICHT OP BASIS VAN VASTGOEDAANDEEL

Wanneer het voor u belangrijk is om stemgewicht mee te geven op basis van de hoeveelheid vastgoed die een lid van uw VvE bezit, dan biedt Online-ALV de oplossing. Het stemgewicht is vooraf te bepalen en wordt geregisseerd in de stemrondes. Op deze manier kan er goed en met het juiste stemgewicht, en indien gewenst, anoniem gestemd worden.

Online bijeenkomst in eigen platform van Online-ALV

LANDAL GING U VOOR

Daarnaast bieden wij een uitgebreid premium pakket voor de grotere VvE die op meer professionele wijze een online VvE vergadering wil organiseren. Denk aan een vergadering voorzien van live-entertainment, hospitality, volledig verzorgt en vanuit een studio op locatie of in een van onze eigen studio’s in Nederland. Landal ging u daarin voor met meer dan twintig VvE’s vanuit hun hoofdkantoor.

Benieuwd? Bekijk dan nu hun ervaring.

Online bijeenkomst in eigen platform van Online-ALV

KIEST U VOOR ONS BASIS ABONNEMENT OF WILT U ONTZORGD WORDEN?

Geen VvE vergadering en organisatie is gelijk. Daarom kennen we bij Online-ALV vier verschillende abonnementen. Enerzijds is daar het basis abonnement dat bijzonder geschikt is voor de kleinere Vereniging van Eigenaren. Anderzijds kan het basis abonnement ook uitgebreid worden met en/of moderatie. Anoniem stemmen is mogelijk wanneer u kiest voor het abonnement basis support & moderatie.