ONLINE IN CONTACT BLIJVEN MET DE LEDEN VAN UW PATIËNTENVERENIGING

Ons platform biedt voor alle patiëntenvereniging de functies om de ALV of online vergadering van uw patiëntenvereniging veilig, eenvoudig en juridisch geldig te organiseren. Het verschil zit in de live-uitzending die de basis van de algemene vergadering is. Deelnemers van uw vereniging uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies. Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld. Online vanachter uw computer, of op locatie met een deel van het bestuur en enkele leden en de rest van de leden van uw patiëntenvereniging thuis.

ZIJ GINGEN U VOOR:

GGD online event in Studio2

ONLINE BIJEENKOMST VOLLEDIG TOT IN DETAIL VERZORGD

Voor patiëntenvereniging hebben we een premium pakket waarin wij het uitzenden van uw online bijeenkomst of vergadering volledig verzorgen. De omgeving wordt voor u ingericht en moderatie wordt verzorgd voor een onbeperkt aantal deelnemers aan uw online vergadering. Dit kan vanuit een studio op locatie of in een van de studio’s van Online-ALV in Nederland. Bij premium dienstverlening draait het om maatwerk en contact met uw eigen projectmanager en is alles mogelijk met uw online bijeenkomst. Ons premium pakket is de beste keus voor verenigingen die alles tot in detail geregeld willen hebben en volledig ontzorgd willen worden. U krijgt geen vergadering, maar een live-event waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Laat u informeren en vraag naar de mogelijkheden.

VEILIG ONLINE VERGADEREN EN STEMMEN

Wij vinden het enorm belangrijk dat uw vergadering veilig en discreet kan plaatsvinden. Door middel van zogenaamde two-factor authentication weten we zeker dat alleen genodigden het portaal in kunnen. Het portaal is niet vindbaar zonder de uitnodiging en bevat high-tech beveiligingen om ongewenst meekijken te voorkomen. Om veilige online vergaderingen te houden, wordt in het systeem een trackrecord bijgehouden van alle informatie in de chat en van het stemmen.

Two-Factor verificatie van het platform Online-ALV