EEN UNIEKE VERGADERLOCATIE IS EEN STUDIO OP MAAT

Vergaderen en uitzenden vanaf een locatie waar u dat wilt. Dit kan vanuit uw clubgebouw, kantooromgeving, kantine of op een locatie naar keuze in bijvoorbeeld een museum of op een andere unieke vergaderlocatie.

We bouwen graag een professionele studio volledig voorzien van tv-schermen, camera’s, licht en geluid in een setting die u een professionele en herkenbare uitstraling geeft. De unieke vergaderlocatie geeft een extra dynamiek aan uw vergadering en gasten zullen waarschijnlijk nog lang napraten over dit event.

Online vergadering met in bellers te kijken online op een platform

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN STUDIO OP MAAT

Uw studio op maat is natuurlijk de beste keuze.

Er zijn oneindige mogelijkheden qua decor, licht, geluid, catering, opstelling en ga zo maar door. Onze kundige technici zorgen ervoor dat alles soepel verloopt wanneer u gaat voor een studio op maat. Het aantal mensen dat in de studio aanwezig kan zijn is variabel en stemmen we natuurlijk met u af. Alle bijeenkomsten in uw eigen unieke vergaderlocatie kunnen we in HD uitzenden.

UITZENDEN VANUIT MEERDERE LOCATIES

Wat ook zeker tot de mogelijkheden behoort is om vanuit twee of meerdere locaties uw vergadering of event uit te zenden. Dit kan een meerwaarde bieden als u bijvoorbeeld op twee locaties werkt of vergadert. Of wat dacht u van het uitzenden vanuit een studio en vanuit een buitenlocatie? Daarin is bij Online-ALV veel mogelijk.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een inspirerende online bijeenkomst te organiseren op een unieke vergaderlocatie? Belt u voor meer informatie naar 085 0230597 of vul het formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Bijzondere vergader locatie voor een online vergadering
Online vergaderen op eigen locatie
Vergadering op en unieke locatie
Studio opgebouwd op locatie voor online vergadering