ONLINE BIJEENKOMST VOLLEDIG TOT IN DETAIL VERZORGD

Voor professionele organisaties en bedrijven hebben we een premium pakket waarin wij het uitzenden van uw online bijeenkomst of vergadering volledig verzorgen. De omgeving wordt voor u ingericht en moderatie wordt verzorgd voor een onbeperkt aantal deelnemers aan uw online vergadering. Dit kan vanuit een studio op locatie of in een van de studio’s van Online-ALV in Nederland. Bij premium dienstverlening draait het om maatwerk en contact met uw eigen projectmanager en is alles mogelijk met uw online bijeenkomst. Ons premium pakket is de beste keus voor organisaties, bedrijven en verenigingen die alles tot in detail geregeld willen hebben en volledig ontzorgd willen worden. U krijgt geen vergadering, maar een live-event waar nog lang over nagepraat gaat worden!

ZIJ GINGEN U VOOR:

Inspirerend event deDeltiondag in Studio2

UW ONLINE BIJEENKOMST OMZETTEN NAAR EEN INSPIREREND EVENT?

Maak van uw online bijeenkomst een event vol beleving! Wij denken graag mee over de complete invulling en aankleding waarmee u betrokkenheid vergroot, een nog hogere deelname krijgt en een vergadering een heus event wordt. Heeft u al gedacht aan?

  • Een quiz tijdens uw vergadering?
  • Een borrelbox die u vooraf thuis laat bezorgen bij uw deelnemers?
  • Een spreker die iets vertelt over het thema van uw vergadering?
  • Ontwikkeling van video’s die u tijdens de presentatie laat afspelen?
  • Of gaat u in breakoutgroups uit elkaar waarmee u de interactie onder uw deelnemers vergroot?

Wij denken graag ook in bovenstaande ALV-boosters met u mee!

BEL DIRECT MET U EIGEN PROJECTMANAGER

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een inspirerende online bijeenkomst te organiseren? Bij het premiumabonnement hoort een eigen projectmanager. Neem contact met ons op en uw projectmanager denkt graag direct inhoudelijk met u mee en adviseert u graag. Belt u voor meer informatie naar 085 0230597 of vul het formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Wij laten u graag nog de voordelen zien van ons premium dienstverlening. Direct op zoek naar een unieke locatie naar keuze? Gaat u er dan eens rustig voor zitten en bekijk de mogelijkheden.

Project manager voor vergaderingen