ONLINE VERGADEREN VOOR IEDEREEN

Online-ALV is geschikt voor alle verenigingen, van politieke partij tot sportvereniging. De ALV heeft van oudsher een stoffig imago maar is een belangrijk moment in het voortbestaan van uw vereniging. Geen vergadering is daarin gelijk. Wij geloven in een online of hybride vergaderomgeving waarin de betrokkenheid wordt vergroot en de opkomst hoog is. Geen organisatie heeft dezelfde wensen en eisen met betrekking tot de digitale ledenvergadering. Iedereen die overschakelt op online vergaderen en veilige online vergaderingen wil organiseren is bij Online-ALV aan het juiste adres, of u dat nu eenvoudig in eigen beheer doet of volledig verzorgd.

EEN ABONNEMENT DAT BIJ U PAST

Geen vereniging of organisatie heeft dezelfde wensen en eisen met betrekking tot de online vergaderen tool. Daarom kennen we bij Online-ALV vier verschillende abonnementen. Enerzijds is daar het basis abonnement dat bijzonder geschikt is voor verenigingen, hobby- en sportclubs waarmee in eigen beheer een vergadering kan worden georganiseerd.

Het basis abonnement kan ook uitgebreid worden met support en/of moderatie waarbij organisaties volledig worden ondersteund in het uitnodigingsproces, het inrichten van het platform en de medewerkers van Online-ALV de support en/of moderatie verzorgen tijdens uw online vergadering.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid premium dienstverlening voor de organisatie die op meer professionele wijze een online vergadering wil organiseren. Denk aan een vergadering voorzien van live-entertainment, hospitality, volledig verzorgd en vanuit een studio op locatie of in een van onze eigen studio’s in Nederland, zoals Studio2

Dus zoekt u een tool voor de organisatie van uw digitale ledenvergadering, een partner die eveneens van uw vergadering een ALV 2.0 maakt? Zoek niet verder en kies voor de online vergaderen tool van Online-ALV!

DE VOORDELEN VAN ONLINE VERGADEREN ZIJN LEGIO

  • Met dit unieke vergaderplatform kunt u zonder moeilijke software online vergaderen tot wel 1500 deelnemers.
  • Het uitnodigingsproces naar uw deelnemers kan in eigen beheer of volledig door ons worden verzorgd.
  • Het online vergaderen is ook uitermate veilig. Door de two-factor authentication kunnen alleen genodigden meedoen aan de online vergadering. Via een videoverbinding verbinden we het bestuur met de leden. In een veilig afgesloten omgeving doen de leden live mee aan de online vergadering.
  • Alle stukken, statuten en notulen kunnen tijdens het online vergaderen op het platform worden geplaatst en ingezien.
  • Voorafgaand en tijdens uw vergadering kunt u en uw leden, m.u.z. van het basis abonnement, gebruik maken van onze supportafdeling.
  • De gehele vergadering wordt gelogd waardoor deelnemers, chatberichten en stemmingen beschikbaar zijn als logboek en verslag voor het bestuur. Dit scheelt de notulist of secretaris veel werk.

Wilt u ook online vergaderen of uw vergadering hybride organiseren? Bekijk dan nu onze abonnementsvormen.

DEZE ORGANISATIES
GINGEN U VOOR: