ONLINE VERGADEREN
MET ONS PLATFORM EN DE APP

Met Online-ALV kunt u gemakkelijk online vergaderen op ons unieke vergaderplatform.

Veilig en betaalbaar een interactieve en inspirerende algemene ledenvergadering organiseren zonder mensen fysiek bij elkaar te brengen. Wij zorgen ervoor dat deelnemers op ons vergaderplatform kunnen chatten en stemmen, maar vooral een prettige ledenvergadering beleven. Net als in een traditionele vergadering kunnen leden agendapunten inbrengen, hun mening geven en natuurlijk stemmen in de online vergadering. Het slimme systeem registreert nauwkeurig het hele verloop van de online vergadering en waarborgt daarmee de geldigheid van stemmingen. U als gastheer of –vrouw kunt na de online vergadering eenvoudig een logboek inzien met daarin een verslag o.a. wie wanneer inlogt en een overzicht van de gedane stemmingen. Dit maakt uw ALV rechtsgeldig en scheelt de notulist veel werk. En de opkomst? Die is prima bij een online vergadering! Aan een online ALV doen zelfs gemiddeld zes keer meer leden mee dan aan een traditionele, fysieke ALV. Vergaderen was nog nooit zo gemakkelijk! 

Online-ALV is graag uw partner voor betrouwbaar, veilig en eenvoudig stemmen en vergaderen.

STEMMEN TIJDENS ONLINE VERGADEREN

De belangrijkste kenmerken van ALV zijn de stemmingen. Zonder draagvlak van de leden komt de vereniging immers stil te staan. Een belangrijk voordeel van Online-ALV is dat u deze belangrijke stemmingen altijd door kunt laten gaan. Een stemming kan de moderator eenvoudig aanmaken door op ‘Nieuwe stemming uitvoeren’ te klikken. Hier kunnen de vraag en keuzemogelijkheden worden ingevuld. Na het versturen van de stemming krijgen de aanwezige stemgerechtigde deelnemers een pop-upvenster in beeld om hun stem uit te brengen. Het stemmen kan ook via de Online-ALV app, ideaal voor deelnemers die fysiek aanwezig zijn in de zaal waar de vergadering plaatsvindt. Alle stemrondes worden geregistreerd in het systeem, waardoor direct in de vergadering de stemuitslag te zien is voor de moderator en het na afloop in het logboek van de vergadering staat. Anoniem stemmen behoort ook tot de mogelijkheden. 

ONLINE-ALV APP

De Online-ALV app is eenvoudig in het gebruik en specifiek ontwikkeld voor leden die fysiek aanwezig zijn bij de vergaderingU kunt via de app meestemmen en chatten. Dit is natuurlijk ideaal bij het volgen van een algemene ledenvergadering of het stemmen bij een aandeelhoudersvergadering. Wanneer er een stemronde plaatsvindt, verschijnt deze na het versturen van de stemming in beeld op de app. Dus geen verwarrende stembriefjes, die de zaal rondgaan, maar direct online en betrouwbaar stemmen. Let op: Het is niet mogelijk om live mee te kijken in de livestream. Dat doet u via het Online-ALV-platform.  

De app is gemakkelijk te downloaden in de Google Play store of App store. U geeft het e-mailadres in waarmee u aangemeld staat in uw ALV en ter controle ontvangt u een SMS met een zescijferige code. Wanneer u deze code invult, activeert u de Online-ALV app waarmee u direct toegang heeft tot de online vergaderomgeving van uw vereniging, organisatie of bedrijf.

GESCHIKT VOOR U?

Ontdek wat er mogelijk is met ons vergaderplatform en welk abonnement het beste bij u past!

DE VOORDELEN VAN ONLINE VERGADEREN ZIJN LEGIO

  • Met dit unieke vergaderplatform kunt u zonder moeilijke software online vergaderen tot wel 1500 deelnemers.  
  • Het uitnodigingsproces naar uw deelnemers kan in eigen beheer of volledig door ons worden verzorgd.
  • Het online vergaderen is ook uitermate veilig. Door de two-factor authentication kunnen alleen genodigden meedoen aan de online vergadering. Via een videoverbinding verbinden we het bestuur met de leden. In een veilig afgesloten omgeving doen de leden live mee aan de online vergadering.
  • Alle stukken, statuten en notulen kunnen tijdens het online vergaderen op het platform worden geplaatst en ingezien.
  • Voorafgaand en tijdens uw vergadering kunnen u en uw leden, m.u.v. van het basisabonnement, gebruik maken van onze supportafdeling.
  • De gehele vergadering wordt gelogd waardoor deelnemers, chatberichten en stemmingen beschikbaar zijn als logboek en verslag voor het bestuur. Dit scheelt de notulist of secretaris veel werk.

VOORDELEN ONLINE-ALV TEN OPZICHTE VAN TRADITIONELE VERGADERPLATFORMEN

Mogelijkheden lijst voor online vergaderplatformen
Mogelijkheden van online vergaderplatform Online-ALV
  • Mogelijkheden online vergaderen met Google meet
  • Mogelijkheden online vergaderen met Microsoft Teams