DIGITALE LEDENVERGADERINGEN VOOR SPORTVERENIGINGEN

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van uw sportvereniging moet elk jaar georganiseerd worden, of u nu een acrogym vereniging bent met 80 leden, een hockeyclub met 900 leden of een voetbalvereniging met 1500 leden. Hoe krijgt u al die leden veilig bij elkaar om ze te informeren en te stemmen over bijvoorbeeld een fusie of een wisseling en decharge in het bestuur? Het antwoord is simpel: Met Online-ALV!  Voor een bedrag van €149,88 inclusief BTW heeft u een basis abonnement, waarbij u zoveel ALV’s kunt uitschrijven als u wilt. Voor elk deelnemend lid aan de vergadering betaalt u 0,95 cent per online vergadering.

Met een online vergadering kunnen leden gemakkelijk aangehaakt blijven, blijven ze betrokken bij uw vereniging en tellen ze mee. Dat wilt u niet alleen, maar uw leden ook!

ZIJ GINGEN U VOOR:

VOOR SLECHTS €149,88 IS ONLINE-ALV DE OPLOSSING VOOR UW SPORTVERENIGING

Ons platform biedt voor alle sportverenigingen de functies om de ALV veilig, eenvoudig en juridisch geldig te organiseren.  Aan een online ALV doen gemiddeld zes keer meer leden mee dan aan een traditionele fysieke ALV. Deelnemers van uw sportvereniging uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies. Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld. Dit scheelt ook administratief veel werk en maakt de secretaris van uw sportclub gelukkig. Wij laten u graag de voordelen nog een keer zien van het platform bij een basis abonnement.

Sport vereniging voetbalclub

AANBEVOLEN DOOR NOC-NSF

In de sportwereld zijn we bekend doordat NOC-NSF, ons bij haar 28.000 aangesloten verenigingen aangeraden heeft als geschikte oplossing voor de online ledenvergadering. We zijn er trots op dat verenigingsprofessionals onze dienstverlening aan elkaar voordragen. Dagelijks voegen we namen van grote en kleine sportverenigingen toe aan de lijst met tevreden gebruikers!

VERZORGD UITNODIGINGSPROCES EN INRICHTING PLATFORM

Wilt u graag meer, of alleen, uw aandacht richten op de inhoud van uw online ALV zodat deze vlekkeloos verloopt? Dan is het abonnement basis met support een goede keus. Daarmee verzorgen wij  het complete administratieve uitnodigingsproces namens u richting uw leden en richten wij het platform in met uw documentatie. Het bestuurslid of medewerker die vanuit uw vereniging of organisatie de vergadering organiseert kan zich daarmee richten op de inhoud van de vergadering. Een uur voorafgaande, en tijdens de vergadering, kunnen u en uw leden gebruik maken van onze supportdesk. Dit geeft veel organisatoren een veilig en betrouwbaar gevoel. Het logboek met daarin uitslagen van stemmingen, chat’s etc. staat na afloop van de vergadering klaar op het platform. Dit scheelt de secretaris of notulist veel arbeidsintensief werk. Het abonnement basis met support kost slechts  €650,- inclusief de jaarlijkse kosten van het basisabonnement.

Wilt u uw komende ALV ook online of hybride organiseren?

MEER INFORMATIE?