ONLINE VERGADEREN IS OOK MOGELIJK VOOR UW BRANCHE- EN BEROEPSVERENIGING

Als branche- en beroepsvereniging blijft u graag in gesprek met uw leden. Niet alleen voor uw ALV, dat jaarlijks een verplicht onderdeel is van uw vereniging, maar ook om te horen wat er leeft en speelt binnen de branche- of beroepsvereniging. Of u nu een branchevereniging bent met 80 of met 1000 leden; een belangrijke vraag die gesteld wordt is hoe u al die leden bij elkaar krijgt om ze te informeren, met elkaar in gesprek te laten gaan en te laten stemmen over belangrijke zaken.

Het antwoord is net zo kort als simpel: Door inzet van het vergaderplatform van Online-ALV!

ZIJ GINGEN U VOOR:

ONLINE VERGADEREN BIEDT U EEN HOGERE OPKOMST

Ons platform biedt functies om de online vergadering van uw branche- of beroepsvereniging veilig, eenvoudig en juridisch geldig te organiseren.  Deelnemers uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies. Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld. Dit scheelt ook administratief veel werk en maakt de secretaris van uw bestuur gelukkig. Aan een online vergadering doen gemiddeld zes keer meer leden mee dan aan een traditionele fysieke vergadering. Deelnemen is eenvoudig en kan vanuit huis, een kantooromgeving of locatie naar keuze. Voor veel leden is afstand, tijdstip of reizen vaak een reden om uw vergadering over te slaan. Maar met ons platform is afstand en tijd geen probleem meer!

PARTNER VAN DE NEDERLANDSE ASSOCIATIE

We zijn partner van De Nederlandse Associatie, bekend bij de meeste branche- en beroepsverenigingen. DNA heeft meermaals een thema-uitzending over online vergaderen via ons platform gedaan. We zijn er trots op dat verenigingsprofessionals onze dienstverlening aan elkaar voordragen. Dagelijks voegen we namen van grote en kleine verenigingen toe aan de lijst met tevreden gebruikers!

Wist u dat wij in 2020 meer dan duizend ALV’s mochten verzorgen?

KIEST U VOOR ONS BASIS ABONNEMENT OF WILT U ONTZORGD WORDEN?

Geen vereniging of organisatie heeft dezelfde wensen en eisen met betrekking tot de online vergaderen tool. Daarom kennen we bij Online-ALV vier verschillende abonnementen. Enerzijds is daar het basis abonnement dat bijzonder geschikt is voor de kleine branche- en beroepsvereniging waarmee in eigen beheer een vergadering kan worden georganiseerd.

Het basis abonnement kan ook uitgebreid worden met support en/of moderatie waarbij organisaties volledig worden ondersteund in het uitnodigingsproces, het inrichten van het platform en de medewerkers van Online-ALV de support en/of moderatie verzorgen tijdens uw online vergadering.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid premium dienstverlening voor de organisatie die op meer professionele wijze een online vergadering wil organiseren. Denk aan een vergadering voorzien van live-entertainment, hospitality, volledig verzorgd en vanuit een studio op locatie of in een van onze eigen studio’s in Nederland, zoals Studio2