OVER ONS – ONLINE-ALV

Een jonge organisatie van oplossingsgerichte mensen, dat is wat we zijn. Ontstaan vanuit de behoefte om ledenvergaderingen toch door te laten gaan tijdens de coronapandemie. Het creatief denken resulteerde in de ontwikkeling van een uniek vergaderplatform door onze specialisten. Kennis en ervaring op het gebied van AV, IT en Eventmanagement kwam samen en vanaf dag 1 wist Online-ALV verenigingen en organisaties te helpen bij het veilig, betrouwbaar en juridisch geldig laten doorgaan van hun online (leden)vergadering.

ONLINE-ALV IN 2020 AL GOED VOOR MEER DAN 1000 ONLINE VERGADERINGEN

Online-ALV.nl is een ambitieuze organisatie. Gestart met veel kennis op het gebied van IT, en de wens om een online vergaderplatform te bouwen resulteerde dat wij door de ontwikkeling van ons online vergaderplatform in 2020 al voor meer dan duizend verenigingen de ALV mochten verzorgen. We steken veel tijd en energie in de doorontwikkeling van ons eigen vergaderplatform. We werken volgens de norm van ISO27001 en stellen hoge eisen aan de beveiliging van ons platform. Dat doen we met veel enthousiasme, kennis en gedrevenheid. Het zijn immers altijd de mensen die het doen. Benieuwd naar het team van Online-ALV? Graag stellen we ons voor en laten we zien wie er achter het online vergaderplatform voor online (leden) vergaderingen staan.

  • event met lichttechniek
  • regisseren van een live show
  • confetti in de lucht op een event
  • event met lichttechniek
  • regisseren van een live show
  • confetti in de lucht op een event

MEER DAN 10 JAAR ERVARING 

Onze geschiedenis voert relatief ver terug, omdat wij zijn opgericht vanuit de bestaande ondernemingen SEM productions met een AV-techniek specialisatie en videoproductiebedrijf Time Star Media. Beide organisaties hebben in de afgelopen decennia veel samengewerkt met eventorganisaties en vele bedrijven en organisaties ondersteund met het faciliteren van uitzendingen, videocontent, webinars, festivals, beurzen etc. Het zusterbedrijf van Online-ALV.nl is Time to Speak. Time to Speak is het zakelijke evenementenbureau van de toekomst en richt zich op online, live en hybride events. Wanneer een premium abonnement bij Online-ALV wordt afgenomen, wordt het project overgenomen door de eventprofessionals van Time to Speak.