DIGITALE VERGADERINGEN VOOR POLITIEKE PARTIJEN

De ALV moet georganiseerd worden, of u nu de CU, D66, SP of een lokale partij bent. Maar hoe krijgt u al die leden veilig bij elkaar om ze te informeren en te stemmen over bijvoorbeeld een kandidaatstelling, verkiezingsprogramma of een wisseling in het bestuur?

Het antwoord is simpel:

Met Online-ALV – de landelijke partij van de PVDA ging u voor!

ZIJ GINGEN U VOOR:

Staande vergader setting Studio2

DE BESTE OPLOSSING VOOR DE ONLINE LEDENVERGADERING VAN UW POLITIEKE PARTIJ

Ons platform biedt voor alle politieke partijen de functies om de ALV veilig, eenvoudig en juridisch geldig te organiseren. Aan een online ALV doen gemiddeld zes keer meer leden mee dan aan een traditionele fysieke ALV. Deelnemers van uw politieke partij uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies.

Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld. Dit scheelt ook administratief veel werk en maakt de secretaris van uw partij gelukkig.

Staande vergader setting Studio2
Two-Factor verificatie van het platform Online-ALV

VEILIG VERGADEREN EN STEMMEN

Wij vinden het enorm belangrijk dat uw ALV veilig en discreet kan plaatsvinden. Door middel van zogenaamde two-factor authentication weten we zeker dat alleen genodigden het portaal in kunnen. Het portaal is niet vindbaar zonder de uitnodiging en bevat high-tech beveiligingen om ongewenst meekijken te voorkomen. Om veilige online vergaderingen te houden, wordt in het systeem een trackrecord bijgehouden van alle informatie in de chat en van het stemmen.

Two-Factor verificatie van het platform Online-ALV

EEN ABONNEMENT DAT BIJ UW PARTIJ PAST

We kennen bij Online-ALV vier verschillende abonnementen. Enerzijds is daar het basis abonnement voor slechts €149,88 inclusief BTW per jaar dat bijzonder geschikt is voor lokale en regionale politieke partijen. Anderzijds kent Online-ALV ook een basis abonnement met support, eenmalig €650,- inclusief BTW en een abonnement met support & moderatie waarbij organisaties worden ondersteunt in het uitnodigingsproces, inrichten van het platform en de medewerkers van Online-ALV het support en/of moderatie verzorgen tijdens uw online vergadering. Dit abonnement wordt vaak ingezet bij de meer regionale, of grotere politieke partijvergaderingen.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid premium abonnement voor de politieke partij die op meer professionele wijze een online vergadering wil organiseren.  Denk aan een vergadering voorzien van live-entertainment, hospitality, volledig verzorgd en vanuit een studio op locatie of in een van onze eigen studio’s in Nederland, zoals Studio2. De PVDA is daarin een trouwe opdrachtgever en wij hebben al meerdere online vergaderingen en evenementen voor hen mogen organiseren.

Dus zoekt u een tool voor de organisatie van uw politieke ledenvergadering waarbij de opkomst veelal zes keer hoger is dan bij een traditionele ledenvergadering? Die uw leden eenvoudig laat deelnemen, stemmen en uw secretaris ontzorgt? Bekijk dan welk abonnement bij uw politieke partij past!