Vergadering in Studio2 voor energiecooperaties

DIGITALE VERGADERINGEN VOOR ENERGIECOÖPERATIES

Voor uw energiecoöperatie staat ook dit jaar weer de ALV op de agenda. Nieuwe projecten voor de zonneparken of duurzame energie moeten worden besproken. Maar hoe krijgt u al die leden veilig bij elkaar om ze te informeren en te stemmen over bijvoorbeeld een nieuw zonnepanelenplan, resultaat van de opgewerkte energie, aankoop grond of een wisseling in het bestuur?

Het antwoord is simpel: Met Online-ALV!

ZIJ GINGEN U VOOR:

Vergadering in Studio2 voor energiecooperaties

GAAT U VOOR ONS BASIS ABONNEMENT OF WILT U GRAAG WORDEN ONDERSTEUNT?

Het basis abonnement is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote energiecoöperatie coöperaties. Een stabiele, mooie live-uitzending is met Online-ALV mogelijk vanaf elke locatie. Voor een bedrag van € 149,88 inclusief BTW heeft u een standaard jaarabonnement, waarbij u zoveel online vergaderingen kunt uitschrijven als u wilt. Voor elk deelnemend lid betaalt u achteraf 0,95 cent per vergadering. Maar Online-ALV kent ook een basis abonnement met support voor slechts €650,- inclusief BTW en een abonnement met support & moderatie waarbij organisaties worden ondersteund in het uitnodigingsproces, inrichten van het platform en de medewerkers van Online-ALV het support en/of moderatie verzorgen tijdens uw online vergadering. Anoniem stemmen is alleen mogelijk wanneer u kiest voor het abonnement basis support & moderatie. Welk abonnement sluit aan bij uw energiecoöperatie?

EENVOUDIG ONLINE VERGADEREN MET DE LEDEN VAN UW ENERGIECOÖPERATIE

Ons platform biedt voor uw energiecoöperatie alle functies om online vergadering veilig, eenvoudig en juridisch geldig te organiseren.  Deelnemers van uw energiecoöperatie uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies. Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld. De gehele vergadering wordt gelogd dus u heeft na afloop alle stemmingen, deelnemers en berichten op de chat digitaal beschikbaar.