ONLINE VERGADEREN VOOR HOBBY-, MUZIEK- EN CULTURELE VERENIGINGEN

Uw hobby, achtergrond of interesse is uw passie. U steekt er veel tijd in en bent actief betrokken. Uw vereniging vervult daarmee eveneens een belangrijke rol in de samenleving. De leden zijn daarbij de belangrijkste pijlers en u koestert hen. Deze vrijwilligers wilt u betrokken houden, informeren over belangrijke zaken en om advies vragen bij belangrijke vraagstukken. Ze moeten meedoen, meedenken en meestemmen.

ZIJ GINGEN U VOOR:

MEER INFORMATIE OVER ONS PLATFORM?

KIES VOOR EEN BASIS ABONNEMENT VOOR UW VERENIGING

Dit basis abonnement is uitermate geschikt voor amateurverenigingen, muziekverenigingen, hobbyclubs of verenigingen die zelf de kennis en ervaring in huis hebben om hun online ALV zelf te verzorgen. U wilt een stabiele online ALV organiseren en dat is met Online-ALV mogelijk vanaf elke locatie. Met ons Online-ALV platform heeft u hiermee de gehele vergadering zelf in handen en organiseert uw ALV compleet in eigen beheer.

Voor een bedrag van €149,88 heeft u een basis abonnement, waarbij u zoveel ALV’s kunt uitschrijven als u wilt. Voor elk deelnemend lid betaalt u €0,95 cent per meeting. Dit maakt het gebruik van Online-ALV voor veel verenigingen in Nederland mogelijk.

DE BESTE VERGADEROPLOSSING VOOR UW VERENIGING

Fysiek samenkomen is niet altijd wenselijk voor de leden van uw amateurvereniging en ook niet nodig. Want hoe krijgt u al die leden van uw veilig, of op een manier waarin het hen niet teveel tijd kost, bij elkaar om ze te informeren en te stemmen over bijvoorbeeld een fusie, nieuwe huisvesting of een wisseling in het bestuur?

Het antwoord is simpel: Met Online-ALV! Het platform van Online-ALV is erg eenvoudig. Deelnemers van uw muziekvereniging uitnodigen, een vraag stellen, iedereen laten stemmen en het notuleren wijzen zich vanzelf. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies.

Als organisator heeft u alle controle, u ziet wie er aanwezig zijn en wie al gestemd heeft. U voegt makkelijk stemrondes toe en krijgt meteen de stemuitslag in beeld.