VERGADEREN EN UITZENDEN VANUIT STUDIO2 MEPPEL

Studio2 in Meppel is de perfecte match wanneer je op zoek bent naar een moderne en ingerichte studio. De studio is uitermate geschikt voor het maken van diverse uitzendingen. Onze opdrachtgevers zijn fan van de moderne, industriële sfeer van Studio2 als decor voor hun personeelsfeesten, productlanceringen, congressen en hybride of online events.

 

Het is een multifunctionele studio: ideaal voor zowel kleinschalige als grote hybride of online events: geschikt voor elk denkbaar event. Van strakke televisie-uitzending met autocue tot groot bedrijfsfeest, van dynamische talkshow met een band tot de opname van een bedrijfsfilm met green screen effecten. Vrijwel alles is hier mogelijk op het gebied van beeld, licht, geluid en decor.

DE MOGELIJKHEDEN VAN STUDIO2

Van binnen is de industriële, maar toch sfeervolle Studio2 voorzien van een opnamestudio van ruim honderd vierkante meter met een aparte regieruimte. Met de beschikking over onder andere een kleedkamer, visagieruimte en een professionele studio bent u hier voor al uw eventwensen aan het juiste adres. Wij bieden een aparte regieruimte voor technici. Er is daarnaast een volledig eigen branding mogelijk van alle ruimtes én het buitenterrein. Tevens kunnen wij een uitgebreide catering faciliteren. Voor ontelbare mogelijkheden van Studio2 op het gebied van beeld, licht, geluid en decor moet u bij Online-ALV zijn.

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.